Termopane Bucuresti

TERMOPANE REHAU

Sistemul de ferestre si usi termopan REHAU dispune de beneficii majore atât din punct termopane rehaude vedere ecologic cat și practic. Sistemele PVC au proprietăți termice excelente și pot atinge niveluri ridicate în domeniul eficienței energetice.
Sistemele de ferestre si usi termopan REHAU au un grad de intretinere foarte scazut, continand un compus unic care rezultă într-un finisaj lucios neted – garantând că vor păstra aspectul lor curat. Ceea ce inseamna, de asemenea, ca termopanele Rehau nu se vor deforma, nu vor putregai si nu va trebui sa fie revopsite.

Cu ferestre termopan din profile REHAU, căldura rămâne în afara clădirii – datorită proprietății excelente de izolare termică, care asigură nu numai un climat de viață confortabil, facturi de energie mai mici ci si reduce în mod semnificativ emisiile de CO2. Termopanele REHAU sunt potrivite pentru case cu consum redus de energie și pentru renovarea conștient-energetică a clădirilor mai vechi.

TERMOPANE GEALAN

Sistemul de ferestre termopan GEALAN si-a dovedit eficiența în ultimii ani. Datorită termopane gealanprofilului din PVC, sistemului de închidere și geamului termoizolant, consumul de energie a fost redus considerabil. Capacitatea de izolare termică este îmbunătățită prin profunzimea mare a construcției profilului, de pana la 74 mm, prin tipul de construcție pe baza a trei, patru, cinci sau chiar șase camere interioare, prin utilizarea unui sistem dublu de etanșare și a unui geam termoizolant corespunzător.

Astfel frigul ramane in exterior iar caldura in interior. Folosirea ferestrei termopan corespunzătoare are o influență masiva asupra bugetului energetic al unei clădiri, alegerea ferestrei ideale fiind o decizie importantă in construirea casei tale. Izolare fonica este asigurata de construcția profilului și tipul de sticlă folosita. Nivelul maxim de zgomot care este considerat acceptabil într-o reședință este de 65 dB. Principalele combinații de profile GEALAN scad nivelul de zgomot cu 35-40 dB. Profilele din PVC, împreună cu sticla speciala de izolare fonica, care poate ajunge la 48 mm în profunzime, asigura protecția impotriva zgomotului și imbunatatesc calitatea vieții.

TERMOPANE OTTO RICHTER

OTTO RICHTER este o marcă de profile din PVC produse în Bulgaria, incepând cu termopane-otto-richterprimăvara anului 2008, an în care fabrica a fost deschisă în Silistra. Brandul are propria sa analiza de laborator și este efectuata monitorizarea constantă a calității profilelor. Profilele OTTO RICHTER sunt alcatuite prin amestecul de policlorura de vinil (PVC) cu diferiti modificatori care s-au dovedit a fi adecvate pentru tamplarie, asfel asigurand calitatea si durabilitatea profilelor.

Ferestrele OTTO ROCHTER sunt rezistente la schimbarile climatice, iar culoarea este de lunga durata, fiind protejata de radiatiile UV. Datorita structurii sale, are proprietati excelente de izolare fonica si termica și îndeplinește toate cerințele tamplariei moderne.