Rulouri exterioare

Rulourile exterioare iti ofera tie si casei tale o bariera fizica in plus de la haosul specific mediului citadin. Pe timp de iarna acestea păstrează casa caldă și confortabilă, iar in timpul verii, rulourile exterioare vă pot proteja de stralucirea caniculara a soarelui. De asemenea, o fereastră cu rulouri exterioare diminueaza poluarea fonica din exterior, transformand casa ta intr-un spatiu linistit si armonios, prielnic meditatiei. Doar intimitatea oferita de rulouri face ca achizitionarea acestora sa merite din plin.

RULOURI EXTERIOARE DIN PVC

rulouri exterioareRulourile din PVC oferă protecție solară maxima și intimitate excelenta, integrandu-se bine cu arhitectura clădirii. Calitatea materiei prime utilizate pentru producerea rulourilor asigură o stabilitate ridicata și o manevrare ușoară. Usurinta de manevrare și gama largă de culori sunt oferite la un preț accesibil tuturor doritorilor. Controlul deplin al luminii poate fi atins atunci când rulourile sunt complet închise, controlul parțial atunci când acestea sunt pe jumătate deschise, iar pătrunderea luminii nu este împiedicata deloc când rulourile din PVC sunt ridicate total.

Asadar, rulourile exterioare din PVC sunt o alternativa minunata pentrujaluzelele sau perdelele traditionale, fiind un element de design ce adauga o eleganta nemarginita oricarei resedinte, fiind in acelasi timp extrem de practice. Mulțumită unei game variate de culori și de protecție împotriva insectelor, efractiei, protectie fonica si solara, puteți alege rulourile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră personale și stilului decorativ al locuintei.

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU

rulouri-exterioare-aluminiuUtilizate pe scară largă în Europa, rulourile exterioare au devenit din ce în ce mai populare si în Africa de Sud, nu doar pentru excelenta securitatea oferita, dar și pentru celelalte caracteristici remarcabile. Bine cunoscute pentru întreținerea lipsită de griji și durabilitate exceptionala, rulourile oferă soluția estetică pentru cei care isi doresc calitate și stil. Rulourile exterioare din aluminiu oferă o serie de caracteristici excelente pentru fiecare sezon:

  • Securitate și intimitate: protectie impotriva privirilor indiscrete
  • Protecție sporită împotriva efractiei (securitate)
  • Protectie solara (caldura, radiatii UV, decolorarea tasaturilor si a mobilierului)
  • Protecție impotriva intemperiilor (ploaie, vânt, praf, viscol, zapada, grindina)
  • Protectie fonica (trafic rutier, vecini, animale, etc)
  • Izolare termică (căldură, frig)
Sună Acum
× WhatsApp