Rolete textile

ROLETE TEXTILE, SISTEM CLASIC, NECASETAT

rolete-textile-simpleRoletele textile sunt o opțiune excelentă pentru proprietarii de case care doresc eleganta draperiilor cu funcționalitatea convenabilă a jaluzelelor. Roletele textile adăuga nu doar dramă și profunzime camerei tale, ele oferă si izolare termica pentru a economisi costurile energetice. Puteti alege din mai multe opțiuni de pliere, inclusiv balon, în cascadă, lacrimă, și stiluri relaxante pentru a aduce camerele voastre și spații de locuit la viață.

Roletele textile combina forma clasica cu forma practica contemporana:

  • Stilurile de umbrire decorative variază de la simple și contemporane la îndrăznețe cu o nota de dramatism.
  • Roletele vin într-o varietate larga de culori in tendinta, imprimari și texturi, cu țesături, care sunt neutre la partea de stradă pentru a da casei tale un aspect comun.
  • Sunt disponibile materiale pentru a ajuta in controlul/filtrarea eficienta a luminii si pentru protectia vietii private in fiecare camera.
  • Roletele sunt foarte ușor de operat, avand diverse opțiuni de control, inclusiv ridicare continuu-bucla, ridicare fără fir și ridicare motorizata – o opțiune populară si mult apreciata de familiile cu animale de casa sau copii mici.
  • Sunt disponibile peste 100 de stiluri cu factori de deschidere variind de la 1% la 25%, pentru a oferi exact cantitatea potrivită de protecție UV.
  • Va puteti personaliza roletele textile chiar mai mult de atat cu ornamente decorative și franjuri pentru va exprima creativitatea si de a oferi lacasului dumneavoastra o nota de unicitate si eleganta.

ROLETE TEXTILE CU CASETA, SISTEM CASETAT

rolete-textile-casetaRoletele textile cu caseta sunt solutia ideala pentru locuri precum săli de clasă, laboratoare foto, spitale, sali de conferinta si multe alte situații în care este necesar întuneric complet. Acestea sunt, de asemenea, ideale ca plase de insecte, atunci când sunt fabricate prin utilizarea unui material tip plasă care le face ideale pentru bucătării, restaurante și orice alt mediu în care sunt prezente produse alimentare si se cere un nivel ridicat de igiena. Spre deosebire de rulourile standard, tesatura roletelor textile cu casetă este închisa complet în cadrul casetei, astfel încât, atunci când aceasta este complet trasa în jos, nu ii este permis luminei sa patrunda in camera prin jurul marginilor jaluzelei.

Tubul cu role este găzduit într-o cutie de aluminiu acoperita cu pulbere care este montata în partea de sus a ferestrei iar părțile laterale ale tesaturii sunt închise în canale laterale în formă de U, montate pe fiecare parte a ferestrei. Partea inferioara a materialului poate avea fie un sigiliu perie montat pe marginea de jos sau tot un canal în formă de U, montat pe lățimea de jos a ferestrei, astfel încât atunci când roletele sunt coborâte, materialul este închisă în interiorul canalului inferior și deci, prevenind orice lumina de a patrunde in camera.

Sună Acum
× WhatsApp