Plase tantari

Primavara ai reducere de pana la 30% la plase tantari!

Toate plasele de țânțari acționeaza ca o barieră fizică care împiedica accesul tantarilor si a altor insecte, astfel, oferind protectie personala impotriva diferitelor boli transmise de catre acestea, precum: malaria, febra dengue, febra galbena, diferite forme de encefalita, inclusiv virusul West Nile. Insecticidele piretroide sunt utilizate pentru a trata plasele, avand un efect repelent insectifug care adaugă o barieră chimică pe langa cea fizică, crescand eficacitatea protectoare a plaselor de tantari si reducand si mai mult contactul om-insecta. Trebuie mentionat ca plasele de tantari tratate cu insecticid s-au dovedit a fi de doua ori mai eficiente decat plasele netratate.

PLASE DE TANTARI CU BALAMALE

Aceste plase de tantari cu cadru de aluminiu puternic si durabil sunt simple dar eficiente, proiectate special pentru uz industrial sau comercial. Plasele au colturile acoperite si o fata plana neteda ceea ce le fac discrete si usor de curatat. Cu ajutorul sub-cadrelor adaptate special, acest tip de plasa de tantari poate fi montata cu usurinta pe diferite tipuri de ferestre, protejandu-va impotriva mustelor, albinelor, viespilor, musculitelor, tantarilor si altor insecte zburatoare.

Astfel frigul ramane in exterior iar caldura in interior. Folosirea ferestrei corespunzătoare are o influență masiva asupra bugetului energetic al unei clădiri, alegerea ferestrei ideale fiind o decizie importantă in construirea casei tale. Izolare fonica este asigurata de construcția profilului și tipul de sticlă folosita. Nivelul maxim de zgomot care este considerat acceptabil într-o reședință este de 65 dB. Principalele combinații de profile GEALAN scad nivelul de zgomot cu 35-40 dB. Profilele din PVC, împreună cu sticla speciala de izolare fonica, care poate ajunge la 48 mm în profunzime, asigura protecția impotriva zgomotului și imbunatatesc calitatea vieții.

 

PLASE DE TANTARI RULOU TIP FEREASTRA

Aceste ecrane sunt ideale pentru ferestre si usi deoarece asigura eleganță caminului tau oferind în același timp o protecție totală impotriva tantarilor si altor insecte. De asemenea, sunt potrivite pentru toate tipurile si dimensiunile de ferestre/usi iar plasele tip rulou vin intr-o gama variata de culori, care vor adauga valoare si eleganta casei tale.

Plasa tip rulou se retrage complet prin alunecarea usoara in interiorul casetei, doar prin simpla eliberare a clemei atunci cand nu este necesara, astfel incat plasa nu va fi vizibila in timpul zilei.

 

PLASE DE TANTARI RULOU TIP USA

Acesta plasa de tantari este un sistem care permite protejarea ușilor împotriva insectelor. Plasele pot fi montate peste PVC, usi metalice sau usi din lemn si ofera o protectie excelenta impotriva micilor vizitatori nedoriti.

Plasele pentru usa pot include o grilă decorativa de protecție, pentru a opri plasa de a fi împinsa sau data afară. Unele pot fi îndepărtate cu ușurință, fără utilizarea de unelte specializate.

Sună Acum
× WhatsApp